Fanø smørrebrød

Fanø smørrebrød.

Fanø smørrebrød i skala 1:12

I 1800 tallet blev det almindeligt, at man ved festlige lejligheder bød på brød der var smurt med smør og belagt med tynde skiver rullepølse, skinke og anden saltmad.

Derfor den gamle betegnelse

 "dækket smørrebrød".

Man lavede det man i dag kalder snitter.

Man arrangerede det som en slags kunstfærdig lagkage i et bestemt mønster og med 3 ens lag oven på hinanden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 08:23

Hej Pia Andersen. De små der har rummet 6 flasker vin er ca 33x25x16 de store der har rummet 12 flasker vin er ca 50x18x30 Hilsen Inge Jakobsen

...
06.08 | 20:36

Hvor store er vinkasserne?
Vh Pia Andersen

...
24.07 | 14:32

Hej Lene Qutzen Foghsgaard. Så er jeg hjemme igen. Du kommer til at skrive til mig på min mail. fimomad@hotmail.com Det er nemmere end her. MVH Inge Jakobsen

...
20.07 | 09:03

Hej Lene. Jeg vender tilbage i næste uge. Hilsen Inge

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE